Vertaal deze pagina

SWZ is lid van Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties. Ieder jaar vergelijkt Aedes de prestaties van woningcorporaties via een benchmark. De belangrijkste thema's worden getoetst: Huurdersoordeel, Duurzaamheid, Onderhoud & verbetering, Beschikbaarheid & betaalbaarheid en Bedrijfslasten.

Oordeel huurders
In vergelijking met andere corporaties scoort SWZ goed. Wat voor SWZ vooral belangrijk is, is het oordeel van huurders. Nieuwe huurders beoordelen SWZ met een 7,8. Over reparatie verzoeken zijn de huurders uitermate positief. SWZ wordt hiervoor beloond met een 8,1. Een mooie opsteker voor iedereen bij SWZ.

Duurzaamheid
Voor SWZ is duurzaamheid een belangrijk thema. Niet voor niets bieden wij kosteloos gasloos koken aan voor wie dat wil en kan iedere huurder zonnepanelen krijgen indien gewenst en mogelijk. Dat actieve beleid, werpt zijn vruchten af. Al 17% van ons woningbezit heeft zonnepanelen tegenover slechts 7% in Nederland.

Samen werken we aan een nog betere dienstverlening en verduurzaming van onze woningen. We gaan van goed, naar nog beter!

Bekijk de Factsheet van SWZ voor de scores. De uitgebreide resultaten vindt u in de Rapportages van Aedes.

 

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen