Werken bij SWZ

Werken bij SWZ betekent dat je werkt bij een betrokken corporatie. SWZ staat midden in de Zwolse samenleving en weet wat er speelt bij onze huurders. We zijn een organisatie waar we denken en handelen vanuit de behoeften van onze huurders en woningzoekenden. Waar mensen zich thuis bij voelen, gehoord worden en begrip hebben voor de keuzes die wij maken. Waar we samen met onze huurders en maatschappelijke partners werken aan onze missie.

90 enthousiaste collega's zetten zich hier dagelijks voor in. Als medewerker van SWZ kun jij het verschil maken voor onze huurders. SWZ werkt vanuit de kernwaarden: “Met aandacht, slim, helder, samen én energiek”.

Wil jij ook het verschil maken voor onze huurder? Kijk dan regelmatig op onze website naar de vacatures. Op de pagina 'Vacatures en open sollicitaties' kun je kijken of we op dit moment een vacature hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons in dienst treedt kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten. Ook bieden we je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Verklaring omtrent Gedrag

SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook kan aanvullend onderzoek worden gedaan, zoals het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en/of een integriteitsonderzoek.