Vertaal deze pagina

Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. De wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop en een mix aan bewoners uit verschillende culturen.

Tussen de Regelandisstraat, Van Ummenstraat en Radewijnstraat in Dieze Oost ligt Binnenhofjes 3. Hier bouwt Nijhuis Bouw BV 15 sociale huurwoningen voor SWZ en 46 woningen voor de verkoop.

Binnenhofjes 3 maakt deel uit van een reeks nieuwbouwwoningen, waarbij oude portieketagewoningen vervangen worden door koop,- vrije sector- en sociale huurwoningen. In Binnenhofjes 1 en 2 werden al eerder 46 en 48 huurwoningen in zowel de vrije sector als in de sociale huur gerealiseerd. Dieze-Oost is door deze nieuwbouw veel diverser geworden.

 

De sociale huurwoningen worden gas-loos en zijn zeer energiezuinig (A++). De huurprijs voor de tussenwoningen ligt onder de huurtoeslaggrens voor gezinnen (€651,- per maand). De 2 hoekwoningen krijgen een huurprijs van €720,-.  De bouw is gestart in het voorjaar van 2019. De eerste woningen worden naar verwachting in het najaar 2019 opgeleverd.

 

De huurwoningen zijn via de De Woningzoeker aangeboden. Inmiddels zijn alle woningen verhuurd.

 

Meer informatie over de koopwoningen is te vinden via www.diezerhof.nl. Kijk voor meer informatie over de wijk op www.zwolle.nl/diezerpoort

 

 

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen