Vertaal deze pagina

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in de binnenstad van Zwolle. En het natuurgebied van Mastenbroek heb je als het ware om de hoek. De wijk heeft een zeer divers woningaanbod. Van koop tot huur, vrijstaand, in een rij, een appartement of een eigen woning op een vrije kavel. De komende jaren worden in Stadshagen nog veel nieuwe woningen gebouwd in de buurten Breecamp, Werkeren, Frankhuis en Breezicht.

In Breezicht-Zuid, buurtschap Wetering, laat Woningstichting SWZ 39 duurzame huurwoningen bouwen. In het deelgebied "Rand" worden 26 eengezinswoningen gerealiseerd en in het deelgebied "Wadi" komen 13 woningen. Deze deelgebieden kenmerken zich door groen en water in combinatie met duurzaamheid waardoor er een prettig leef- en woonklimaat ontstaat. De woningen krijgen 2 of 3 slaapkamers, worden zeer goed geïsoleerd en voorzien van balansventilatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

Nikkels Bouwbedrijf BV is eind 2019 gestart met de bouw van de woningen. De eerste woningen worden vanaf begin september 2020 opgeleverd.

De woningen zijn in het voorjaar van 2020 via De Woningzoeker aangeboden voor verhuur. Inmiddels zijn alle woningen verhuurd.

Kijk voor meer informatie over de buurt op www.zwolle.nl/stadshagen

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen