Vertaal deze pagina

Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. De wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop en een mix aan bewoners uit verschillende culturen.

Woningstichting SWZ heeft Koopmans Bouw B.V. opdracht gegeven voor het renoveren van 96 woningen aan de Isaäc van Hoornbeekstraat 1-95 en 2-96.

De vloeren, de spouw en het dak worden geïsoleerd. Voor nog meer energiebesparing kunnen de bewoners kiezen voor zonnepanelen op het dak. Daarnaast worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Het dak wordt vervangen
  • De woningen krijgen een nieuwe voordeur
  • De buitenkant wordt opnieuw geschilderd
  • In plaats van de kelderberging krijgen de woningen een buitenberging.
  • Het nog aanwezige (aanraakbare) asbest wordt verwijderd.

Ook kunnen de bewoners in het project kiezen voor een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in het voorjaar 2020 klaar.

 

Contact

Voor vragen over de renovatie of het melden van eventuele klachten kunt u contact opnemen met Koopmans via zwolle@koopmans.nl of 06 – 83 04 24 15. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Elke maandag en woensdag van 10.00 tot 11.00 uur is er een inloopuur aan de Isaäc van Hoornbeekstraat 38.

 

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen