SamSam Huis, nieuwbouw Albert Cuypstraat

In de buurt Dieze-West heeft bouwbedrijf Gebr. Meijer uit Raalte in opdracht van SWZ 30 nieuwe appartementen gebouwd. Het nieuwe appartementencomplex heeft 2 verdiepingen met daarop een kap. Er is een lift aanwezig. De begane grond heeft 10 zelfstandige appartementen voor 45-plussers. Op de 1e en 2e verdieping is het SamSam huis: 4 keer 5 appartementen voor alleenstaande 55-plussers die zelfstandig, maar toch niet alleen willen wonen. 

In het SamSam huis heeft u dan ook uw eigen appartement met, slaapkamer, badkamer met toilet en kleine keuken, maar deelt u de grote keuken, hobbykamer en een groot balkon. Zoekt u gezelschap dan is er altijd iemand in de buurt! 

In het SamSam huis woont u samen. Wilt u dat ook? Bel gerust voor meer informatie. Een rondleiding is ook mogelijk. We vertellen u graag meer over het wonen in het SamSam huis. 

Let op! Er zijn nog appartementen beschikbaar in het SamSam Huis. Neem contact op met Peter Schoth, via pschoth@swz.nl.

Er zijn wel wat voorwaarden:

  • U bent een alleenstaande 55-plusser
  • Uw (bruto) jaarinkomen is niet hoger dan € 44.035,-
  • En u werkt mee aan een selectieprocedure om te komen tot een goede samenstelling van huisgenoten. 

Indeling SamSam huis
Elk appartement heeft een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Per blok (van 5 appartementen) is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en logeerkamer.

Duurzaamheid
In het nieuwbouwplan is er veel ruimte voor duurzaamheid en circulariteit. Zo zijn bestaande materialen hergebruikt. Er zijn duurzame installaties in het gebouw. Op het dak liggen zonnepanelen. De nieuwe keukens zijn zoveel mogelijk “circulair” gemaakt. Dat wil zeggen dat ze eenvoudig weer uit elkaar gehaald en hergebruikt kunnen worden.
We zorgen ook voor de natuur. We hebben vleermuiskasten geplaatst en is het bestaande groen herbeplant. Het regenwater wordt opgevangen om zware regenbuien te kunnen verwerken.

Verhuur en oplevering
De kale huurprijs van het appartement is € 633,25. Hier komen nog servicekosten bij en de maandelijkse kosten voor de zonnepanelen. Begin 2023 zijn wij gestart met de verhuur van deze appartementen. De eerste nieuwe bewoners kregen in het najaar van 2023 de sleutel.


Locatie