medewerker administratie (36 uur)

Een veelzijdige functie voor een MBO’er binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. 

Wat ga je doen?
Je hebt een heel gevarieerd takenpakket en doet administratief werk op verschillende gebieden binnen de afdeling zoals decrediteuren- en VvE-administratie, dagboekverwerking en grootboekbeheer. Daarnaast beheer je het verzekeringspakket en verzorg je elk kwartaal de BTW aangifte.

Je controleert en analyseert verschillende (hoofd- en sub-) administraties. Ook ondersteun je bij het opstellen van de begroting en jaarrekening. Bij je werkzaamheden kijk jij voortdurend of we zaken beter kunnen doen.

Wat vragen wij?

Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau en enkele jaren relevante ervaring. Je bent in het bezit van het diploma moderne bedrijfsadministratie of een vergelijkbare opleiding. Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Ook kom jij snel tot de kern van een vraagstuk, kun je goed plannen en organiseren en vind je het leuk een heel divers takenpakket op te pakken.

Wat bieden wij?

  • Je gaat werken in een enthousiast team van 7 collega’s.
  • De functie is ingedeeld in schaal G van de CAO Woondiensten (maximaal € 3.789 bruto per maand).
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen.
  • Iedere medewerker heeft een eigen opleidingsbudget van € 900 per jaar.
  • 18-36-urige werkweek
  • Veel aandacht voor de fitheid van onze mensen zoals stoelmassage, een pingpongtafel, fruit en interessante webinars met aandacht voor vitaliteit.
  • Een eigen buddy en inwerkprogramma tijdens je eerste maanden.
  • Een leasefiets regeling
  • Actieve personeelsvereniging
  • Elk jaar een personeelsdag en regelmatig een gezellige borrel met ruimte om je collega’s informeel te ontmoeten.

Werken bij SWZ
Werken bij SWZ betekent dat je werkt bij een betrokken corporatie. SWZ staat midden in de Zwolse samenleving en weet wat er speelt bij onze huurders. We zijn een organisatie waar we denken en handelen vanuit de behoeften van onze huurders en woningzoekenden. Waar mensen zich thuis bij voelen, gehoord worden en begrip hebben voor de keuzes die wij maken. Waar we samen met onze huurders en maatschappelijke partners werken aan onze missie.

95 enthousiaste collega’s zetten zich hier dagelijks voor in. Als medewerker van SWZ kun jij het verschil maken voor onze huurders. SWZ werkt vanuit de kernwaarden: 'Met aandacht, slim, helder, samen én energiek'.

Je gaat werken bij een klantgerichte, ondernemende organisatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. SWZ biedt je de ruimte en de kansen om initiatief te nemen, creatief te zijn en je verder te ontwikkelen. Je werkt mee aan het doel van SWZ om inwoners van de gemeente Zwolle een passende woonplek te bieden in een aangename buurt.

Wil je graag meer informatie?
Neem dan contact op met Thaco Weertman, manager bedrijfsvoering. Als je een mail stuurt naar tweertman@swz.nl neemt hij snel contact met je op.

Solliciteren?
Wil je solliciteren? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk 1 april 2023. Je kunt een e-mail met daarin je motivatie en een recent cv mailen naar personeel@swz.nl

Verklaring omtrent Gedrag
SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag.