Projectleider Vastgoed (36 uur)

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor het daadwerkelijk realiseren van investeringsprojecten in nieuwbouw en renovatie. Jij ondersteunt en adviseert de projectmanager bij de planvorming.
Jij bereidt onderhoudsprojecten voor en realiseert deze van initiatief tot en met oplevering. De werkzaamheden behelzen onder andere het opstellen van contractstukken en het bewaken ervan.
Een goed overleg met interne en externe partijen is altijd belangrijk, je communiceert gemakkelijk en effectief met collega’s, huurders en aannemers.
Jij zorgt voor een goede overdracht van het gerealiseerde project aan de beheersorganisatie binnen SWZ en handelt garantiezaken adequaat af.
Jij bent nadrukkelijk gericht op de bewaking van de planning, financiën en kwaliteit en zorgt ervoor dat je continu zicht hebt op de stand van zaken en stuurt bij waar nodig is.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aan een hogeschool, bijvoorbeeld bouwkunde of een diploma van een HBO-opleiding gericht op projectmanagement en hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol. Je kunt uitstekend plannen en organiseren en werkt graag samen met anderen aan aansprekende resultaten. Je beschikt over uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden en bent ook administratief en digitaal vaardig. Je hebt een positieve instelling en bent stressbestendig. Als het nodig is kun je vasthoudend zijn, ook beschik je over overtuigingskracht als dat in een situatie nodig is.

Wat bieden wij?

 • Een functie die is ingeschaald in salarisschaal J van de CAO Woondiensten (maximaal € 5361,- bruto per maand).
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling en opleiding. Iedere medewerker heeft een eigen opleidingsbudget van € 900 per jaar.
 • Een leasefiets regeling
 • Veel aandacht voor de fitheid van onze mensen zoals stoelmassage, een pingpongtafel, fruit en interessante webinars met aandacht voor vitaliteit.
 • Een eigen buddy en inwerkprogramma tijdens je eerste maanden.
 • Actieve personeelsvereniging
 • Elk jaar een personeelsdag en regelmatig een gezellige borrel met ruimte om je collega’s informeel te ontmoeten.


  Werken bij SWZ
  betekent dat je werkt bij een betrokken corporatie. SWZ staat midden in de Zwolse samenleving en weet wat er speelt bij onze huurders. We zijn een organisatie waar we denken en handelen vanuit de behoeften van onze huurders en woningzoekenden. Waar mensen zich thuis bij voelen, gehoord worden en begrip hebben voor de keuzes die wij maken. Waar we samen met onze huurders en maatschappelijke partners werken aan onze missie.
  100 enthousiaste collega's zetten zich hier dagelijks voor in. Als medewerker van SWZ kun jij het verschil maken voor onze huurders.
  Je gaat werken bij een klantgerichte, ondernemende organisatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. SWZ biedt je de ruimte en de kansen om initiatief te nemen, creatief te zijn en je verder te ontwikkelen. 

Meer informatie?

Als je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Egbert Haas, manager Vastgoed. Als je een mail stuurt naar ehaas@swz.nl neemt hij snel contact met je op.

Solliciteren?

Wil je solliciteren? Graag ontvangen we je sollicitatie zo snel mogelijk. Je kunt je sollicitatie mailen naar personeel@swz.nl en ontvangt dan van ons snel een reactie.

Verklaring omtrent Gedrag
SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag.