Energiebesparing

De energieprijzen stijgen. Een goed moment om te kijken hoe u kunt besparen op energiekosten. Wij helpen u graag. Op deze pagina leest u hoe u uw woning kunt verduurzamen en hoe SWZ u hierbij helpt. 

Maatregelen

Dubbel glas

We zijn bezig om overal enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Het kan dus zijn dat dit voor uw woning al is ingepland. Heeft u hier nog over niks gehoord en wilt u dubbel glas? Klik hier om dit aan ons door te geven. Wij nemen contact met u op.

Elektrisch koken

Als wij uw keuken vervangen, dan krijgt u een elektrische kookaansluiting. Ook in woningen waar een nieuwe huurder in komt, wordt niet meer op gas gekookt. Dit geldt ook voor nieuwbouwwoningen.

Wilt u elektrisch koken?
Kookt u nu op gas, maar wilt u elektrisch koken? Dat kan. Klik hier om dit aan ons door te geven. Op verzoek plaatsen wij een elektrische (2 fasen) aansluiting voor u. Dit kost u niets. Onze servicedienst neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Let op! Wij doppen de gasleiding in uw woning af. U kunt dan niet meer op gas koken.
U moet zelf een elektrische kookplaat aanschaffen. Lees er meer over in de flyer Elektrische kookaansluiting.

Energiecoach

Wilt u advies op maat over het besparen van energie? Klik hier om een gesprek met een van onze energiecoaches aan te vragen. Zij maken een afspraak met u en komen bij u thuis.

Zonnepanelen

Wij plaatsen elk jaar bij een vast aantal woningen zonnepanelen. Deze woningen wijzen wij aan. Hoort uw woning daarbij, dan krijgt u van ons een aanbieding. Niet alle woningen zijn geschikt voor zonnepanelen.

Heeft u geen aanbieding gehad, maar wilt u wel zonnepanelen? Belt u ons dan via (038) 468 01 23. Wij kijken of uw woning geschikt is.

Heeft u eerder een aanbieding afgewezen en wilt u toch zonnepanelen? U kunt nog steeds gebruikmaken van het aanbod. Klik hier om dit aan ons door te geven.