Huurdersvereniging De Woonkoepel

De Woonkoepel is de huurdersverenging van SWZ. Zij ondersteunen, adviseren en informeren huurders. U kunt gratis lid worden van De Woonkoepel. Meld u aan via https://www.woonkoepel-zwolle.nl/.

Als lid van De Woonkoepel kunt u uw mening en wensen over verschillende onderwerpen aandragen. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van uw woning, het onderhoud, huurprijzen en nieuwbouwplannen. Maar ook over veiligheid in de buurt en in huis, leeftijdsbewust wonen en de communicatie met SWZ. Kortom: alles waar u als huurder mee te maken heeft. De Woonkoepel neemt in hun adviesgesprekken met SWZ uw signalen mee.

Veel gevraagd over Huurdersvereniging De Woonkoepel

Wat is een bewonerscommissie?

Algemeen

Een bewonerscommissie is een groep huurders van een wooncomplex of buurt. Wij praten daarmee over onderwerpen die gelden voor dit complex of deze buurt. Een bewonerscommissie lost geen individuele problemen op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met huurdersbelangenvereniging de Woonkoepel. Klik hier om dit per mail te doen. Kijk voor andere contactmogelijkheden op https://www.woonkoepel-zwolle.nl/.

Wat doet de huurdersbelangenvereniging De Woonkoepel?

Algemeen

Dit is de huurdersbelangenvereniging van SWZ. Zij komt op voor de huurders van SWZ. Zij zorgt ervoor dat huurders meer invloed en inspraak krijgen. Ook heeft zij overleg met SWZ over bijvoorbeeld de betaalbaarheid van woningen, prestatieafspraken, duurzaamheid en beschikbaarheid van woningen.