ongedierte

Veel gevraagd over ongedierte

Komen jullie langs voor de bestrijding van ongedierte?

Als u last heeft van kakkerlakken, ratten, boktorren, faraomieren of houtworm kunt u contact met ons opnemen via Klik hier. Bij ander ongedierte zoals wespen, vlooien of muizen regelt u de bestrijding zelf. U kunt bestrijdingsmiddelen kopen bij een dierenwinkel, tuincentrum of bouwmarkt of contact opnemen met een ongediertebestrijder.

Wat kan ik doen aan ongedierte in de algemene ruimte van mijn woongebouw?

Klik hier om dit aan ons door te geven. Wij bekijken de situatie. Als het mogelijk is bestrijden wij het ongedierte.

 

Wat kan ik doen aan zilvervisjes in mijn woning?

Dit moet u zelf regelen. Er zijn verschillende middelen bij tuincentrum en bouwmarkt te koop. Goed ventileren helpt ook zilvervisjes te voorkomen.

Wat kan ik doen aan vlooien in mijn woning?

De bestrijding moet u zelf regelen. U kunt de vlooien bestrijden met middelen die u koopt bij tuincentrum of bouwmarkt. Woont u nog geen 6 weken in uw woning? Klik hier om de vlooienplaag aan ons door te geven.

 

Hoe voorkom ik mieren?

Mieren komen vaak af op eten. Let er daarom op dat u alles in de keuken goed afsluit en uw keuken schoonhoudt. U kunt mieren bestrijden met middelen die te koop zijn bij de drogist, tuincentrum of bouwmarkt.

Ik heb last van broedende vogels. Wat kan ik doen?

Wij mogen alleen broedende vogels verwijderen als uw gezondheid in gevaar komt. Bijvoorbeeld als het nest in een rookgasafvoer zit. Ook als u last heeft van een nest buiten het broedseizoen. Het broedseizoen loopt van 15 maart tot 15 augustus. Klik hier om contact met ons op te nemen.