Nieuws

Bewonersraadpleging Berkum

Woont u in Berkum? Doe dan mee met de bewonersraadpleging tussen 9 en 14 oktober. Binnenkort krijgt u een uitnodiging.
We zijn benieuwd wat u een goed, duurzaam alternatief van verwarmen vindt in plaats van aardgas. Samen voor een gasvrije toekomst!

Opleverfeest Louis Armstrong en Elvis Presley

De flats Elvis Presley en Louis Armstrong zijn de afgelopen jaren gerenoveerd en verduurzaamd. Een groot project met een prachtig eindresultaat. Goed om dit samen met de bewoners en andere samenwerkende partijen met elkaar te vieren tijdens een opleverfeest.  

Manifest goed wonen voor ouderen

Het Concilium, waar ook SWZ in zit en WWZ038 slaan de handen ineen en gaan een gezamenlijke inspanning leveren voor de ouderen in Zwolle. De komende jaren maken we ons samen sterk voor passende woonruimte voor ouderen.

 

Renovatie VvE’s Hogenkampsweg van start!

De VvE Hogenkampsweg 2 t/m 72 en de VvE Hogenkampsweg 74 t/m 144 verduurzamen gezamenlijk hun appartementengebouw. Het gaat in totaal om 72 appartementen. Heijmans voert de werkzaamheden uit. Volgende week starten zij met de werkzaamheden.

Lees hier ons jaarverslag 2022

Ieder jaar doen we verslag van het jaar ervoor. Dat gaat over onze prestaties in cijfers, maar ook wat we allemaal gedaan hebben. Het volledige jaarverslag staat op www.swz.nl/jaarverslagen. Hier vindt u ook een samenvatting in de vorm van een infographic. 

De woningzoeker.nl uitgebreid

Vanaf 27 juni vinden woningzoekenden het volledige aanbod van sociale huurwoningen
in West Overijssel op www.dewoningzoeker.nl. Hierdoor kunnen woningzoekenden met maar 1 inschrijving zoeken naar een sociale huurwoning in een groot gebied. 

Transformatie kantoor levert 88 woningen op

Vandaag op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, werd een uniek project bekrachtigd: de transformatie van kantoorgebouw ‘De Swollenaer’ naar 88 duurzame appartementen voor sociale verhuur, aan de Zwartewaterallee in Zwolle. 

Blije bewoners bij opleverfeest De Tippe

Stralend weer en blije bewoners. Op 25 mei vierden we samen met de nieuwe bewoners de oplevering van 32 eengezinswoningen in De Tippe. Wethouder Monique Schuttenbeld knipte als openingsmoment een lintje om het nieuwe speeltoestel door. 

Nieuwe openingstijden vanaf 1 juni

Vanaf donderdag 1 juni wijzigen onze openingstijden. Ons kantoor en onze Klantenservice zijn dan te bereiken tussen 09.00 en 16.00 uur. Spoed buiten de openingstijden? Bel (038) 468 01 23. U wordt doorverbonden met onze alarmcentrale.