Opleverfeest Louis Armstrong en Elvis Presley

Het was een feestelijke middag op het Cruyff Court naast de flat Elvis Presley in Holtenbroek. Daar vierden bewoners, SWZ, Mateboer, Travers en andere betrokkenen het resultaat van de grote renovatie aan de Palestrinalaan. De flats Elvis Presley en Louis Armstrong zijn de afgelopen jaren gerenoveerd en verduurzaamd.

Feestelijke middag
Directeur-bestuurder van SWZ Wiepke van Erp Taalman Kip, wethouder Dorrit de Jong en commercieel manager Martijn Roosien van Mateboer Groep BV openden de middag. Aansluitend opende Travers Welzijn de nieuwe buurtkamer in de Elvis Presleyflat. Er waren foodtrucks, springkussens, livemuziek door bewoners en activiteiten voor kinderen.

Leefbaarheid
Wiepke van Erp Taalman Kip: “De renovatie was een enorm project. We zijn blij met ieders inzet en het geduld van de bewoners en trots op het resultaat.” Martijn Roosien van Mateboer deelt die mening. “We hebben veel respect voor de bewoners. Mooi dat we dit samen voor elkaar hebben gekregen. Het eindresultaat is prachtig." Wethouder Dorrit de Jong voegde daaraan toe: “Een mooi project dat naast een verbetering van het wooncomfort ook bijdraagt aan de leefbaarheid in de buurt. Mede door de 2 buurtkamers, waar activiteiten voor en door bewoners worden georganiseerd.”

Over de renovatie
280 woningen werden bouwtechnisch grondig aangepakt en verduurzaamd. Aan beide flats zijn 11 nieuwe appartementen toegevoegd. Bij de bestaande appartementen zijn gevels vernieuwd, entrees vergroot en beide flats kregen een buurtkamer. Waar nodig kregen bewoners een nieuwe badkamer, keuken of toilet.
Kijk voor meer informatie op www.palestrinalaan.nl.