Bespaarbus trekt de wijk in met energieadvies

De energieprijzen stijgen. Onze huurders merken dit ook in de portemonnee. Vanuit de subsidie Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) hebben wij een nieuwe actie opgezet om onze huurders te helpen met energie besparen. Met de groene Bespaarbus van Coos trekken wij in oktober en november de wijk in met kleine energie bespaarmogelijkheden. Huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ zijn van harte welkom voor een bezoek aan de Bespaarbus.

Bij de bus kunnen huurders advies krijgen over energiebesparing, maar krijgen zij ook praktische bespaarmiddelen mee. Denk aan radiatorfolie en een waterbespaarder. Er zijn ook vaklui aanwezig om tochtstrippen aan te brengen bij mensen thuis. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje voor de bezoekers.

Huurders hebben een uitnodiging gekregen of krijgen die nog. Aanmelden via www.bespaarbus.nl is fijn i.v.m. het bestellen van materialen, maar hoeft niet. Dat er een grote behoefte is onder onze huurders is duidelijk. Er hebben zich al meer dan 500 huurders aangemeld.

Waar en wanneer kunnen huurders de Bespaarbus bezoeken?

 • Holtenbroek, grasveld voor het winkelcentrum hoek Bachlaan / Mozartlaan            
  vrijdag 28 oktober van 16.30 tot 19.30 uur
 • Dieze, Van Slingelandtplein bij Siem
  zaterdag 29 oktober van 11.00 tot 16.00 uur
 • Stadshagen, grasveld naast het Cultuurhuis
  vrijdag 11 november van 16.30 tot 19.30 uur
 • Aa-landen, winkelcentrum parkeerplaats bij de Lidl
  zaterdag 12 november van 13.00 tot 16.30 uur
 • Zwolle-Zuid, winkelcentrum parkeerplaats bij China Palace
  vrijdag 18 november 16.30 tot 19.30 uur