Nieuwbouw Bachlaan officieel afgerond

Wethouder Meijerink zal op 17 mei om 16.30 uur samen met één van de jongste bewonersals symbolische afsluiting de namen van de laatste twee appartementencomplexen bekend maken. Naast het appartementencomplex Bachlaan nr. 21 – 59 is aansluitend op de parkeerplaats een borrel voor bewoners en betrokken partijen.

Woningen
Het volledige nieuwbouwproject aan de Bachlaan is in twee fases gebouwd. In totaal zijn er 48 eengezinswoningen en 68 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De nieuwbouwappartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. De woningen zijn bijzonder energiezuinig. Er liggen zonnepanelen op het dak en in alle woningen is spouw-, dak- en vloerisolatie aangebracht. De nettohuurprijs ligt tussen de €592 en €628. Aannemer Nikkels uit Twello en Plegt-Vos uit Hengelotekenden voor de uitvoering.

Meer diversiteit in Holtenbroek
Een mix van bewoners die dichtbij het winkelcentrum, het park en sportaccommodaties willen wonen, heeft hun intrek in de nieuwe woningen genomen. Naast de sociale huurwoningen bouwde aannemer Plegt-Vos nog 16 koopwoningen. Het woningaanbod in Holtenbroek wordt door deze nieuwbouw afwisselender en toekomstbestendiger.

Bekijk hier de time lapse: https://www.you...h?v=714BP3qaMCU